NYHET: J.LINDEBERG

25 jan

Vi kan med stor glede, presentere et nytt merke i vår butikk!

J.LINDEBERG

J. Lindeberg er klær som fyller en funksjon og som passer i mange ulike sammenhenger, samtidig som de vitner om individualitet. Kolleksjonene består av alt fra denim og enklere basisplagg til dresser og tilbehør. Merkets grunnlegger er designeren Johan Lindeberg, som gikk fra Diesel for å starte sitt eget merke.

Siden den første kolleksjonen i 1997 har J.Lindeberg kombinert mote og sportstøy med stor suksess. Selskapets hovedkolleksjon av motetøy og det progressive golf- og skikolleksjon selges verden over, i flere enn 25 land, inkludert USA, Storbritannia, Skandinavia og Japan. J.Lindebergs konseptsbutikker er å finne i Stockholm, New York, Los Angeles og København. Klesartikler fra J. Lindebergs kolleksjon selges også i ledende butikker stormagasin og noen av verdens mest eksklusive golf-forretninger. J.Lindeberg er elegant uten å være tradisjonell, intellektuell, men ikke akademisk, ungdommelig, men ikke ung, tidløs men ikke kjedelig.

 Vi på Lulu gleder oss utrolig mye til klærne fra J.Lindeberg kommer til oss! De er på vei, og kommer i begynnelsen av Februar! Hurra!!♥

Så det er bare og følge med alle sammen ♥

Imens kan du se på disse bildene, for inspirasjon:

2 4 5 ev.owa J.Lindeberg_Logo J-Lindeberg-Autumn-Winter-2011.12-DesignSceneNet-03 J-Lindeberg-Autumn-Winter-2011.12-DesignSceneNet-05a j-lindeberg-spring-summer-2013-mens-womens-nyfw-mbfw-2-250x300 j-lindeberg-spring-summer-2013-nyfw1 thumbs_j-lindeberg-fall-winter-2012-peter-lindbergh-34

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: