What we have been loving this week

16 sep

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetSkjermbilde 2018-09-11 kl. 10.00.27Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c8 presetSkjermbilde 2018-09-11 kl. 09.56.48Processed with VSCO with a6 presetss grå lang cardigan hel2

God søndag fine lesere! Vi slenger inn et lite bildedryss fra våre favoritter denne uken – Pelskåpene har endelig kommet i butikk, og vi har funnet frem den perfekte kjolen til å ha til! Og noen gode vintersko slår aldri feil…

På lulushop.no har vi fått inn nydelige høstnyheter fra merker som Ravn, Meotine, Holzweiler, Samsøe&Samsøe, Jane Kønig og masse mer! Klikk deg inn å bli inspirert ❤

Ønsker du daglige oppdateringer fra oss? Følg oss på instagram og facebook!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: