Sparkling and warm

25 nov

Processed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetACS_0147Processed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with fp2 presetmb sort boots63D835A8-3D07-426D-BDF2-4F18A7D0F3EAProcessed with VSCO with fr4 presetProcessed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with av4 presetSkjermbilde 2018-11-19 kl. 21.41.37Processed with VSCO with fr4 presetProcessed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with fp8 presetProcessed with VSCO with fr4 preset

God søndag fine lesere! Vi slenger inn et lite bildedryss fra våre favoritter denne uken – Festsesongen er like om hjørnet og vi har antrekket til deg. Ellers så bugner fortsatt butikken av masse deilige vintervarer som holder deg god og varm!

På lulushop.no har vi fått inn nydelige høstnyheter fra merker som Arnie Says, Holzweiler, Meotine, Caroline Svedbom, Second Female, FWSS, 2nd One, Samsøe&Samsøe og masse mer! Klikk deg inn å bli inspirert ❤

Ønsker du daglige oppdateringer fra oss? Følg oss på instagram og facebook!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: