Klassiske favoritter

31 mar

Processed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with a6 preset2944C8C5-34DD-4C08-83F4-6576065840D1Processed with VSCO with ka1 presetProcessed with VSCO with c8 preset0B238010-25B3-4D79-BE1F-034C1CF3AF10Processed with VSCO with u3 presetProcessed with VSCO with e8 preset

Vi slenger inn et lite bildedryss fra våre favoritter denne uken – Nyhetene strømmer fortsatt inn og vi har tatt frem noen av våre klassiske favoritter – Like fin år etter år og perfekt å kombinere på mange måter!

På lulushop.no har vi fått inn nydelige nyheter fra merker som Zuzanna G, Holzweiler, 2nd Day, Hasla, Day Birger et Mikkelsen, By Malene Birger, Ganni, Samsøe&Samsøe og masse mer! Klikk deg inn å bli inspirert ❤

Ønsker du daglige oppdateringer fra oss? Følg oss på instagram og facebook!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: